AKU-center Højagergaard
Social service

For STU-elever

STU er en særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge med særlige behov, her er der plads til alle. Vores STU er fysisk placeret på Højagergaard i nye lokaler istandsat i 2019. Tager du en STU hos os, vil du både få teoretisk undervisning men også mulighed for en bred vifte af praktikker på Højagergaards egne værksteder, så du kan finde ud af hvad der lige præcis interesserer dig.

Du kan læse om uddannelsens indhold ved at klikke på menuen i højre side.

Undervisningen foregår dagligt i tidsrummet mandag til torsdag fra kl. 8 - 15.45 og fredag fra kl. 8.00 - 14.00. STU´en følger skoleårets ferieår, og er derfor ferielukket i uge 7,  15, 28, 29, 30, 31, 42 og 53. 

På STU´en er der også idrætstilbud, som foregår sammen med resten af Højagergaards værksteder. Ud over undervisning har vi også en del andre fælles aktiviteter, f.eks. forårsmarked, sommerfest, og julemarked. 

Medbestemmelse

STU´en er repræsenteret i Højagergaards Medarbejderråd (sammenligneligt med andre institutioners brugerråd), hvor du som elev og medarbejdere i beskyttet beskæftigelse, kan få medindflydelse på hverdagen og væsentlige beslutninger om denne. Få information om Medarbejderrådet

Højagergaard

Vi skaber rammerne for, at du som elev kan få de bedste og mest lærerige oplevelser i de 3 år din STU-uddannelsen varer.


Nyheder