AKU-center Højagergaard

Udflugter fra Højagergaard

Værkstedsudflugter

Hvert værksted tager typisk på en eller to udflugter om året med et udflugtsmål, der er relevant for det arbejde, der udføres på værkstedet.

Typisk er det kunder, leverandører, fagmesser eller andre værksteder med beskyttet beskæftigelse, vi besøger.

Efter at det faglige indhold på turen er overstået, vil vi oftest finde et sted at spise frokost sammen for at gøre det hele lidt festligt.

Sommerudflugt

Vi har gennem en del år haft den tradition, at vi tager på en fælles udflugt for medarbejdere og personale, der er på arbejde, mens de fleste andre holder sommerferie. Vi kører til stranden, Orø, Frilandsmuseet eller et andet pænt sted, hvor vi starter med kaffe, te og morgenbrød. Herefter udforsker vi sammen vores udflugtsmål, inden det bliver tid til at tænde grillen til frokostmenuen: grillpølser! En is bliver der også plads til, inden vi mætte - af både mad og oplevelser - drager hjem til gården.

Denne traditionen er opstået af praktiske hensyn til, at vi ikke kan tage afsted samlet, når alle er på arbejde. Med over 100 medarbejdere og en personalegruppe på ca. 25 er det svært at arrangere en udflugt for hele Højagergaard.

Derfor er det blevet til denne tur i sommerferieperioden. På den måde kan de, der holder ferie, være glade for deres ferie, og dem, der er på arbejde, kan være glade for at komme på udflugt.