Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Højagergaard
AKUcenter Højagergaard
Højagergård Topfrise 6

Montering

Terminologi

På Højagergaard er vi alle ansatte - nogle på ordinære vilkår, andre i beskyttet beskæftigelse. Til hverdag betegner vi ansatte på ordinære vilkår for "Personale", og ansatte i beskyttet beskæftigelse betegner vi som "Medarbejdere".

Værkstedet

Monteringsværkstedet er en lille, men travl fabrik, hvor der hver uge modtages adskillige paller med halvfabrikata og sendes tilsvarende mængder færdige produkter ud. Vi samler og pakker til dagligt, især produkter for EL- og VVS branchen, men tager også et utal af engangsopgaver ind, hvor vi pakker og labler til danske supermarkeder, IT- og medicinalvirksomheder m.v. Vi tager dog ikke flere opgaver ind, end vi kan levere rettidigt uden stress og jag.

Monteringsværkstedet adskiller sig på et par punkter fra de andre producerende værksteder på Højagergaard:

  • Hos os foregår det meste arbejde siddende, hvilket tilgodeser de medarbejdere, som fysisk har svært ved at klare en hel dag med stående arbejde. Vi lægger vægt på sikkerhed og ergonomi, og har indrettet os med hæve-sænkeborde, ergonomiske stole, gennemtænkt belysning o.s.v.
  • På Monteringsværkstedet har vi ingen larmende maskiner, så man kan fint dyrke og udvide sine sociale relationer med kollegerne, mens varerne pakkes. Har man behov for ro omkring sig, kan vi også tilgodese dette med afskærmede arbejdspladser.
  • Vi lægger vægt på at vores arbejdsopgaver er meningsfulde, så medarbejderne ved hvad det de sidder med skal bruges til. Vi arrangerer besøg hos kunder og forhandlere for at forstå vores arbejde i en større sammenhæng.

Vi tager altid vores arbejdsopgaver alvorligt og gør alt, hvad vi kan, for at levere et fejlfrit produkt til den lovede tid. Derudover er vi ikke spor alvorlige og en dag, man ikke har grinet er spildt!

Personale

Klik her for at se personaleoversigten. 

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Montering