AKU-center Højagergaard
Social service
En bruger fra landbruget kører traktor

Værksteder

Vi har ni ordreproducerende værksteder, som tilbyder hel- og delproduktion, håndværk og reparationer både til virksomheder, offentlige institutioner og private kunder. Derudover har vi et internt pedelhold, der løser praktiske opgaver og bidrager til, at hverdagen hænger sammen på hele gården.

Ud over den daglige produktion fungerer værkstederne som arbejdspladser og pædagogiske læringsforløb for vores medarbejdere i beskyttet beskæftigelse og elever i STU, hvor de kan lære at være på en arbejdsplads og opleve det sociale fællesskab, der er forbundet med at gå på arbejde.

På værkstederne har den enkelte desuden mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig inden for specifikke fagområder – og få et diplom på de funktioner, man lærer ved at tage en eller flere funktionsuddannelser på værkstederne. 

Hvert værksted er bemandet med faglært personale med en pædagogisk overbygning og beskæftiger mellem 2 og 13 borgere og elever. 

Salg af vores produkter

Vi sælger vores produkter både via en Genbrugsbutik, en Vejbod og direkte fra nogle af værkstederne på Højagergaard:

  • Gårdbutikken sælger værkstedernes produkter, fx højbedskasser, picnicborde, keramik & stentøj, brugskunst
  • Gartneriet sælger stauder, sommerblomster, stueplanter efter årstiden, julestjerner om vinteren mm.
  • Genbrugsbutikken sælger bl.a. tøj & sko, brugskunst, legetøj, møbler, cykler
  • Vejboden sælger friske grøntsager fra landbruget året rundt, bl.a. kartofler, løg, porrer, jordbær, kål, græskar 

Vil du vide mere om vores værksteder eller bestille en opgave, kan du kontakte Søren Andersen, Daglig leder af Højagergaard, på tlf. 21 59 85 87.  


Nyheder