AKU-center Højagergaard
Social service
Landbrug

Værksteder

Vi har ni forskellige ordreproducerende værksteder, som tilbyder hel- og delproduktion, håndværk og reparationer både til virksomheder, offentlige institutioner og private kunder. Derudover har vi et internt pedelhold og et flyverteam, der løser praktiske opgaver og bidrager til, at hverdagen hænger sammen på hele gården.

Ud over den daglige produktion fungerer værkstederne som arbejdspladser og pædagogiske læringsforløb for vores medarbejdere i beskyttet beskæftigelse og elever i STU, hvor de kan lære at være på en arbejdsplads og opleve det sociale fællesskab, der er forbundet med at gå på arbejde.

På værkstederne har den enkelte desuden mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig inden for specifikke fagområder – og få et diplom på de funktioner, man lærer ved at tage en eller flere funktionsuddannelser på værkstederne. 

Hvert værksted er bemandet med faglært personale med en pædagogisk overbygning og beskæftiger mellem 2 og 13 borgere og elever. 

Salg af vores produkter

Vi sælger vores produkter både via en Gårdbutik, en Genbrugsbutik, en Vejbod og direkte fra nogle af værkstederne på Højagergaard:

  • Gårdbutikken sælger værkstedernes produkter, fx højbedskasser, picnicborde, keramik & stentøj, brugskunst
  • Gartneriet sælger stauder, sommerblomster, stueplanter efter årstiden, julestjerner om vinteren mm.
  • Genbrugsbutikken sælger alt fra cykler, møbler og legetøj til brugskunst og tøj
  • Vejboden sælger friske grøntsager fra landbruget året rundt, bl.a. kartofler, jordbær, kål, græskar 

Vil du vide mere om vores værksteder eller bestille en opgave, er du velkommen til at kontakte Søren Andersen, Daglig leder af Højagergaard, på tlf. 21 59 85 87.  


Nyheder

14. juni 2022

Lukket fredag 17. juni

Vi har lukket fredag 17. juni, fordi vi holder personaledag for hele AKU-Centret.
Højagergaard
Højagergaard