Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Højagergaard
AKUcenter Højagergaard
Højagergård Topfrise 2

Køkken

Terminologi

På Højagergaard er vi alle ansatte - nogle på ordinære vilkår, andre i beskyttet beskæftigelse. Til hverdag betegner vi ansatte på ordinære vilkår for "Personale", og ansatte i beskyttet beskæftigelse betegner vi som "Medarbejdere".

Værkstedet

I køkkenet laver vi mad til alle på Højagergaard, vi bruger en del økologiske varer samt grønsager fra egen avl.

Vi har faste arbejdsopgaver i 3 måneder ad gangen, så man kan dygtiggøre sig i en speciel opgave.

Vi fremstiller smørrebrød og laver varm mad fra mandag til torsdag. Fredag, hvor vi har kort arbejdsdag, laver vi smørrebrød og sandwich. Vi laver også salatbar.

Derudover bager vi boller til formiddagspausen. Vi bager også kager og småkager, hvis der skal sker noget specielt.
Da vi er selvforsynende med bær, laver vi vores eget marmelade.

Man har mulighed for at betjene kasseapparat, for at få pengeforståelse.

2 gange om året er vi med til marked her på Højagergaard. Til vores forårs marked i maj, sælger vi pølser fra en pølsevogn.
Vi fremstiller marmelade, sylter rødbeder og asier til salg i løbet af efteråret til vores julemarked, der afholdes i november måned. Her sælger vi også æbleskiver og gløgg.

Køkkenet er det eneste værksted på Højagergaard, der 2 gange om dagen har deadline. Nemlig til formiddagspausen og til frokost.

I køkkenet stiller vi krav til hygiejne, da vi gerne vil beholde vores Elite Smiley. Det er vigtigt at man møder ren op hver dag og man skal have arbejdstøj på, T-shirt og forklæde samt fodtøj, som vi har, og som kun bruges i køkkenet.
Vi har mange rengøringsopgaver, som vi skal foretage os i køkkenet, for at opretholde vores Elite Smiley.

Personale

Klik her for at se personaleoversigten. 


Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Koekken