Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Højagergaard
AKUcenter Højagergaard
Højagergård Topfrise 6

Gartneri

 

Terminologi

På Højagergaard er vi alle ansatte - nogle på ordinære vilkår, andre i beskyttet beskæftigelse. Til hverdag betegner vi ansatte på ordinære vilkår for "Personale", og ansatte i beskyttet beskæftigelse betegner vi som "Medarbejdere".

Værkstedet

I gartneriet er medarbejderne med i alle led af produktionen af planterne samt andre gøremål. Vi tager hensyn til, at nogle medarbejdere ønsker at arbejde individuelt og andre i grupper. Vi gør også meget ud af at træne, både det den enkelte er god til og mindre god til. Noget, som er vigtigt på dette værksteder er, at vi er glade, når vi møder om morgenen og glade om aftenen efter endt arbejde. Vi gør meget ud af at finde den helt rigtige opgave til den enkelte, så man får en god dag i gartneriet.

Vi har et velfungerende gartneri med 2400 kvadratmeter drivhus, hvor vi producerer årstidens blomster - ca. 80.000 styk om året - bl.a. pelargonier, flittighans, efeu, julestjerner, agapanthus, fuchsia og lavendler. Alle planterne dyrker vi fra lille stikling til store flotte planter, som bliver solgt i vores gårdbutik eller på Københavns Grønttorv.

Læs om Gårdbutikken

Personale

Klik her for at se personaleoversigten. 


Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Gartneri