Kontakt
Til forsiden|Læs op|Sitemap|Print
AKUcenter Højagergaard
AKUcenter Højagergaard
Højagergård Topfrise 1

Snedkeri


Fingerspitzgefühl

Terminologi

På Højagergaard er vi alle ansatte - nogle på ordinære vilkår, andre i beskyttet beskæftigelse. Til hverdag betegner vi ansatte på ordinære vilkår for "Personale", og ansatte i beskyttet beskæftigelse betegner vi som "Medarbejdere".

Værkstedet

På Højagergaards snedkeri producerer vi hovedsageligt delemner og færdigvarer til træindustrien, hvor vi omsætter for 8-900.000 kr. om året. Medarbejderne er i fokus med hensyn til, hvilke ordrer der tages ind, da meningen er, at de skal klare store dele af produktionen.

Der bliver taget hensyn til, hvad den enkelte medarbejders evner rækker til, for at han/hun kan indgå det rette sted i produktionen og føler, at han/hun yder et reelt stykke arbejde.

Inden for de seneste år er der sket ændringer i produktionen, fra at arbejde mest i fyrtræ til at lave komponenter i massiv hårdt træ. Bl.a. producerer vi massive sokler og massive låger til reolsystemer.

Det er motiverende for os alle at indgå i produktionen lige fra råtræ til der står et færdigt produkt. Det højner interessen for det daglige arbejde og er med til at give medarbejderne et indblik i, hvad det vil sige at have medansvar for det færdige produkt.

Klik her for at se havemøbler og brugskunst du kan købe i vores gårdbutik.

Personale

Klik her for at se personaleoversigten. 

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Vaerksteder/Snedkeri